Minőségi bútorok szuper áron

ytong konyha építése

Egyszerű ügyintézés

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

Fizetési mód kiválasztása szükség szerint

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

shopping_cart

Széleskörű kínálat

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Tégla és zsalukő - BAUHAUS

Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.

Vállalok régi épületek, építmények bontását, falakba ...

Vállalok régi épületek, építmények bontását, falakba nyílászárók helyének kivágását. Belső válaszfalak, ajzat betonok és mindenféle építőipari bontást. Víz, gáz, fűtés rendszerek leszerelése. Kádak, zuhanytálcák és WC továbbá csaptelepek megszüntetés

A fürdőszoba építése és vízszerelés - Vacókia

Az Ytong falépítése. A lakásban semmi nem szabályos, és az új falat a bejárati ajtó falsíkjára merőlegesen kezdték el felhúzni, nem a parkettával párhuzamosan. Bár a parkettához tervezést kigondoltuk előre, elfelejtettük mondani a munkásoknak.

Falazás árak

Vállalok válaszfalak építését ytong téglából vagy más tipusu anyagból lakásokban , irodákban stb... Felújítás során felmerülő kőműves munkák megoldása. Családi házak fő falazását, oromfal vagy akár kerítés építést is. Mellék épületek meg építése gará

Burkolás burkoló munkadíj ár Budapest Ráckeve - Főoldal

Családi házak, lakások, irodák, panel és társas házak teljeskörű hideg burkolási munkálatait vállaljuk. Burkolás burkoló munkadíj ár Budapest Ráckeve

Háztervek és költségvetések — Könnyűszerkezetes és ...

Cégünk 2018. nyarától minden új családi ház építés szerződéskötését követően a padlóba, falszerkezetre, födémszerkezetre kizárólag zárt cellás poliuretán hab víz- és hőszigetelést készít.

BAUHAUS webshop | Több mint barkácsáruház

A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.hu

garázs, autóbeálló, kocsibeálló, faház

Védje meg autóját az időjárás viszontagságaitól zárt fa garázzsal! Igényes megoldás kertjében, mely többféle kivitelben rendelhető, így garantáltan illeszkedni fog otthonához.

Ház - Családi ház - Lakásfelújítás - Árak - Költségek

Közművek létesítése kor. Melléképület építése csak bejelentés köteles. Épület tervezőket az Interneten találhat. Engedélyeztetést a Járási Hivatalok intézik. A Top - Lux Bt. vállalja a kiviteli munkák elvégzését. Szeretnénk ha elégedett lenne velünk!

Eladó ház, Kecskemét | Ingatlanok.hu

Kecskeméten nappali+ 3 szobás netto 110 m2-es műanyag nyílászárós családi ház 1050 m2-es telken eladó! netto 110 m2 nappali+ 3 szoba Ytong építés konyha-étkező egy légtérben 2 fürdőszoba szinteltolásos építés 1050 m2 -es kert ...